Юридичний онлайн-сервіс
для захисту ваших сімейних прав
Умови користування сайтом
Цей документ описує умови користування сайтом та політику конфіденційності для сайту https://advokat-online.in.ua/ (далі – Сайт) Сімейний адвокат (далі – Сімейний адвокат)

У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані і зберігатися на Сайті, та як може використовуватися і надаватися ця інформація.

Послуги на Сайті надаються адвокатом, фізичною особою-підприємцем, Горалем Тарасом Зеновійовичем, Свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю №1443 від 10.12.2008 року, видане Львівською обласною КДКА.

Інформація про надавача послуг:
Фізична особа-підприємець Гораль Тарас Зеновійович
РНОКПП: 2942013875
Адреса: 79053, м.Львів, вул.Володимира Великого, буд.49А, кв.60
Електронна пошта: tarashoral@gmail.com .
Адреса сайту: https://advokat-online.in.ua/ .
Сторінка адвоката на сайті Національної асоціації адвокатів України: https://erau.unba.org.ua/profile/22440.

Умови надання послуг
Конкретні юридичні послуги надаються виконавцем на підставі Договору про надання правової допомоги, який укладається в письмовій електронній формі, у згідно Закону України “Про електронну комерцію”, в якому зазначається вид юридичної послуги, її вартість та порядок надання.

Послуга надається виконавцем після укладення Договору про надання правової допомоги, повної сплати замовником вартості послуги та оплати судового збору (в разі необхідності), а також надання замовником усіх необхідних документів та інформації.
При замовленні юридичних послуг відвідувачі сайту гарантують, що надають правдиву інформацію та достовірні документи, необхідні для надання конкретної юридичної послуги.
В разі, якшо в процесі надання послуги, виявиться, що надана відвідувачем сайту (замовником послуг) інформація та/або документи є неправдивою - виконавець не несе відповідальності за негативний результат наданих послуг.

Гарантії надавача послуг
Гарантія 100 % позитивного результату - означає, що при наданні послуги “Розірвання шлюбу” та/або “Стягнення аліментів” виконавець гарантує прийняття судом першої інстанції рішення суду, яким позовні вимоги замовника будуть задоволені.
Зазначена на Сайті Гарантія 100% позитивного результату діє за умови надання відвідувачем сайту- замовником послуг усієї інформації та документів, необхідних для надання послуги.
При цьому, надані замовником інформація та документи повинні бути правдивими та достовірними.

Конкретний перелік необхідної для надання послуги інформації та документів, надається виконавцем замовнику засобами електронного зв'язку при замовленні послуги та укладенні договору про надання правової допомоги.

Орієнтовний перелік необхідної для надання послуги інформації та документів зазначено в розділі FAQ (питання-відповіді) цього Сайту.

В разі, якщо замовником не буде сплачено судового збору (в разі необхідності його сплати), не буде надано усієї необхідної для надання послуги інформації та документів, та/або якість наданих документів буде низькою - виконавець звільняється від відповідальності за результат наданих послуг.

Замовник ознайомлений, що наслідками несплати судового збору, відсутності усіх необхідних документів та інформації можуть бути:
• залишення судом позовної заяви/заяви без руху;
• повернення позовної заяви або залишення позовної заяви/ заяви без розгляду.
• відмова в задоволенні позовної заяви/заяви.

В разі залишення позовної заяви/заяви без руху, виконавець, за попереднім погодженням із замовником та надання останнім усіх необхідних документів та інформації, сплати судового збору, здійснює усі необхідні дії, спрямовані на усунення недоліків позовної заяви та подальшого відкриття судом провадження у справі.

В разі повернення або залишення позовної заяви без розгляду, виконавець, за попереднім погодженням із замовником та подальшим наданням усіх необхідних документів, сплати судового збору, повторно звертається із відповідним позовом/ заявою до суду.

В разі відмови в задоволенні позовної заяви/заяви, виконавець, за наявності правових підстав та попереднім погодженням із замовником, після укладення з останнім додаткової угоди до договору про надання правової допомоги та оплати додаткових послуг, готує та подає апеляційну скаргу на відповідне рішення суду першої інстанції.

Виконавець гарантує, що при наданні послуги ним будуть здійснені усі необхідні дії (належне юридичне обгрунтування в заявах по суті справи, підготовка та подання детального розрахунку судових витрат замовника, а також будь-яких інших необхідних заяв, клопотань, тощо) для компенсації судових витрат замовника (витрат за професійну правничу допомогу та сплату судового збору).

Відвідувач сайту (Замовник послуги) ознайомлений, що при вирішенні судом питання про компенсацію витрат за надані послуги та сплачений судовий збір, суд може зменшити розмір судових витрат, що підлягають компенсації або відмовити в такій компенсації.
Виконавець не несе відповідальність за результат компенсації судових витрат замовника.

Політика конфіденційності
Збір та використання персональних даних.
Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Відвідувачу може бути запропоновано ввести персональні дані для цілей реєстрації на Сайті.
Після заповнення форми заявки про надання послуг та|/або відповідної форми, розміщеної на сайті або на відповідній сторінці у Facebook, а також форми зворотного зв’язку, що розміщені на Сайті, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку сімейним адвокатом своїх персональних та контактних даних. Сімейний адвокат може зберігати інформацію про з'єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті.

В разі заповнення відвідувачами сайту зазначеної заявки або форми, відвідувач погоджується та те, що Сімейний адвокат має право надсилати йому засобами електронного зв’язку через електронну пошту, Viber, Telegram, WhatsApp, Skype, Messenger, тощо, листи, пропозиції послуг, рекламу тощо.

Відвідувач може в будь-який момент відмовитись від надсилання йому литів, пропозицій та реклами від Сайту шляхом використання функції “Відписатись” або аналогічної функції у відповідному застосунку миттєвого обміну текстовими повідомленнями.
Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах", НД ТЗІ 2.5-010-03 "Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу".
Персональні дані відвідувачів можуть зберігатися протягом 3 років.
На Сайті фіксується доменне ім'я або IP-адреса комп'ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім'я файлу і URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на Сайт, кількість байт, переданих в ході сесії.

При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск.

Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту відвідувачами/їх пристроями.
За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, така як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту, тощо.
Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки у сукупності.

Умови надання інформації (Disclaimer).
Сайт може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей та допомагають нам найбільш повно розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал. Той факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції або ідеї, а також не гарантуємо достовірності розміщеної там інформації. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів. Якщо у вас є питання або сумніви з приводу цієї політики, Ви можете зв'язатися з нами за адресою електронної пошти tarashoral@gmail.com.
Автоматичний збір і використання інформації

Автоматично збирається і зберігається наступна інформація:
- доменне ім’я, IP-адреса, за допомогою який ви заходите на Сайт;
- вид браузера та операційної системи;
- дата і час відвідування Сайту;
- переглянуті сторінки;
- якщо Ви перейшли на Сайт по посиланню з іншого сайту – адреса цього сайту.

Відомості про трафік, який проходить через мережу, електронною поштою, і активність відвідувача в мережі Інтернет на Сайті захищені відповідно до законодавства. Це означає, що співробітники сімейного адвоката не можуть втручатися в таємницю телекомунікацій.
Ми маємо право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів Сайту на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу правомірну вимогу вимогу згідно з чинним законодавством України.

Ми не несемо відповідальності за упущену вигоду, неотриманий прибуток, втрату даних, або будь-які інші збитки відвідувачів Сайту, якщо такі виникли при користуванні Сайтом.
Відвідувач Сайту використовує Сайт на його власний ризик.


У межах, які максимально дозволяє закон, ані Сімейний адвокат, ані будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування Сайту, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які будь-коли завдавалися та які були спричинені тим, що відвідувач мав доступ до Сайту, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо відвідувача було попереджено про можливість таких пошкоджень та втрат.
Ми не гарантуємо та не стверджуємо, що використання матеріалу, який надається на Сайті, не зашкодить інтересам третіх осіб.

Усі права на зміст Сайту належать Сімейному адвокату – Горалю Т.З. або використовуються за згодою із правовласником.
Даний сайт в цілому, і окремі його елементи охороняються Законом України "Про авторське право і суміжні права", іншими актами чинного законодавства України та міжнародними договорами.


Відвідувачі Сайту не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу адвоката –Гораля Т.З.

Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копійовані матеріали.


Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на Сайт.
Копіювання інформації з Сайту може бути здійснено у некомерційних цілях для розміщення на сторінках відвідувача, у блогах, соціальних мережах.

При роботі з сайтом відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам Сайт, ні на його зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів Сайту.
Якщо Ви відвідуєте даний Сайт, то Ви автоматично погоджуєтесь з даною Політикою конфіденційності та її умовами.


Якщо Ви не погоджуєтесь з даною Політикою конфіденційності та її умовами, то Ви маєте залишити цей Сайт.

Зміна Політики конфіденційності.
Відвідувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї Політики конфіденційності, враховує та згоден з тим, що дана Політика конфіденційності може час від часу змінюватися. Зміни, що вносяться до Політики конфіденційності, публікуються на цій сторінці Сайту.

У окремих випадках ми залишаємо за собою право публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних програм.
Ми використовуємо свої власні та сторонні файли cookie з технічною, аналітичною та маркетинговою метою. Відвідуючи наш Сайт, ви погоджуєтеся з використанням файлів cookie.

Made on
Tilda